söndags nöje

Just nu sitter jag i min otroligt sköna pyjmas med clear-up strips! egentligen är de mannens men han glömde dom här så synd för honom :D äääh jag får köpa nya åt honom ist. Och efter de ska jag färga mina ögonbryn lite.
Kom hem ungefär kl 2 inatt efter att vi varit barnvakt. Försöker lära Julie att säga Simon men de blir mer pipon när hon försöker. De gick as bra och när vi kom hem åt vi mat som vi hade tagit med oss hem och kollade på The change up stört rolig film :D kom inte i säng förrän halv 4 :| tur att jag inte sov till eftermiddagen iaf, fast får väl se hur svårt de är att somna inatt. Jobbar hela veckan ut sen är de helg igen, jobbar 3 dagar och sen sticker jag och mannen till stholm = västerhanninge! :D De ska bli grymt skoj, vi ska äta mat,bowla,fira jocke(?) och stöka till i hotell rummet. hihi, känns satan skönt att inte behöva städa upp efter sig!

jag just nu:


och den stört roliga filmen :D

Kommentarer
Postat av: emma

hehe den filmen såg vi igår :)sv. nu glömde du din adress igen haha ;) men ja, det var roligt att gå marknadsmedia. men ja, det var ganska mycket ansvar och så. och sen hade vi inte de grejerna vi behövde så det var lite trist. men.. ja nu har de tagit bort det programmet till och med :O

2012-01-15 @ 19:46:55
URL: http://emzaans.blogg.se/
Postat av: Sararutberg

Dagens blogg resultat är uppe!

Om du inte vann så anmäl dig igen! Denna gången är min sista och jag har fått bättre statistik nu har jag runt 500-600 läsare!? Anmäl dig och gör allt som står att du kan göra så har du 99% att vinna! Vad hör du att förlora!? ANMÄL DIG OCH SPRID !

2012-01-15 @ 19:49:39
URL: http://sararutberg.blogg.se/

Skriv till mig här:

Namn:
Återkommer du?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0