sitter på nya datorn nu! åh så lycklig man kan vara (:

Idag fick jag ett sms om att min dator hade kommit! åh så glad jag blev, tiden fram till att jag skulle sluta gick väldigt sakta men nu har jag äntligen fått den :) de känns super! dock måste jag fortfarande ha internetsladden i för trådlösa lösenordet funkar inte -_- men får ringa och prata med dom så jag vet hur jag ska göra. men iaf, de är grymt toppen :D den är lagomt stor också. så nu håller jag på att lära känna datorn lite så vi inte kommer bli osams med varandra. de  här känns så nice, lite mindre nice när räkningen kommer men de va sååå värt de!


Kommentarer
Postat av: TECKNING & FOTO - N.H

sv; Jo det vet jag att jag hade kunnat. Spelade liksom i ett div1 damlag när jag var 15... Hade nog varit i elitserien åtminstone. Jaja. Jo men innebandy har fortfarande lika stor del av mitt hjärta som innan skadan. Jag lever på innebandyn min kille och min bror, syster spelar. :) Så det är kul, och tränare vill jag förmodligen ha något att göra med i framtiden!I see, men det är ju kul att bara spela så! Men förstår att du känner så också. :)

2012-01-16 @ 16:48:48
URL: http://nataliehakansson.blogg.se/
Postat av: Melissa Lavali - Foto¤Vikt

kikar förbi och hoppas du haft en bra helg och får en fortsatt trevlig vecka :)

Du har en riktigt trevlig blogg ju :)

/ Lavali..:: Hela min värld i bilder - min viktresa med 9 tappade kg och 13 kg kvar - tips på att tjäna 600kr/värvad medlem utan krångel och Tävlingar ::..

2012-01-16 @ 16:57:05
URL: http://lavali.blogg.se/
Postat av: miccis

sv: hahah tack! :)

2012-01-16 @ 17:12:51
URL: http://michaelaholmgren.blogg.se/

Skriv till mig här:

Namn:
Återkommer du?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0