Oj! Nu var det ett tag sen

Mycket har hänt den här senaste månaden. Jag har tagit STUDENTEN! Och det var nog det roligaste dagen i mitt liv, ville verkligen inte att den skulle ta slut. Just nu så sommarjobbar jag på uponor och ska strax iväg för att jobba natt, omg får se hur det kommer gå! Iaf så har livet rullat på ganska fint. Känns konstigt att inte komma tillbaka i höst till skolan..kommer sakna de som fan! Studentdagen var den bästa - men de suger att inte komma tillbaka. Men något måste väl hända i livet och allt är inte så fucking awesome i guess :)
aya, snart åker sticker jag!


glad tjej!

Nu drar jag hem till min vän Annie!

Ska gå och fira min vän Annie som  tagit studenten nu!! Hurra va hon är bra :) och efter det blir det fest + brännboll med klassen, toppen! bara för vi har 6 dagar kvar så kan vi njuta av våra sista dagar tillsammans mer :D haha.


puuh, jobbig dag eller?

Dagen har bestått av städning nästan hela tiden, blä så tråkigt och de är ändå inte så snyggt på mitt rum än, haha! lite små saker som måste fixas typ, mitt skrivbord ser hemskt ut :) nåja snart kommer det över några gäster till mamma för dom ska ha sån här Mary Kay visning eller vad de nu kallas :)
Nu börjar jag bli nervös för studenten för imorgon tar Annie studenten och de känns knäppt, fatta då hur de ska kännas när JAG tar studenten? helt stört! Så imorgon kommer vi tjejer stå och skrika och heja på våran lilla Annie :)


Vad vore jag utan dig?

Nu ska jag hoppa in i duschen för jag har svettas som en gris idag, så himla varmt ute!! Men de är skönt så ska väl inte klaga :) haha. Städa rummet står på listan imorgon för det ser förjävligt ut. Har inte packat upp sen min och Simons resa till Stholm. Blir väl att kasta allt i tvätten iaf :)Vad vore jag utan honom? Bästa pojken (oftast) (a)

snart är det min tur

snart är det dags för mig att ta studenten! På fredag så tar Annie så då ska vi tjejer åka dit och se på henne och åka hem till henne och fika :) sen på torsdag nästa vecka är det äntligen min tur! Fyfan va skoj de ska bli, fast de känns ganska overkligt, förstår inte riktigt att jag ska ta studenten och "kliva" in i vuxen livet..shiit säger jag bara!!
Mycket att göra nästa vecka med skolan och klassen, men det ska bli roligt :)


RSS 2.0