I stick to what I prefer;

Tjohohej!
Veckan har gått ganska fort tycker jag. Försov mig i onsdags..inte så värst lyckat, skulle egentligen bara försova mig ifrån samhäll men så ringde inte min satans mobil så åkte till skolan mycket sent och såg på en ganska så dålig film i skolan. Korpen kommer? Något sånt där. Åkte hem till karln min i onsdags blev kvar och så orka jag inte veta hur de gick på matten så åkte för trodde vi skulle ha idott men icke de hade vi inte. Så ja, blev helg igår för mig. Nu är det lång helg då! Blir utgång imorgon! Kapten Röd på Konrad =) can't wait. Så hoppas på en grym dag imorgon, på söndag är det morsdag! Glöm inte bort att gratta era söta morsor. Idag blir det en soft dag, fast först måste jag städa och sånt där sen blir det eget spa och sen kanske Lisa kommer hit på kvällen =) grrreat.
Highway;

Jag är så grymt seg idag! Inte sovit ett skit inatt, försov mig nästan till praktiken. Fick reda på att sista gången är imorgon så när morsan kommer hem ska jag baka en tårta till männen på jobbet! Fick också reda på att jag fick VG i 4 kurser så de är nice! Måste in till stan imorgon och köpa mig lite smink och sen ska jag köpa 2 bhar, som sitter bra och som är stora! Kommer väl gå på sisådär, 1000 kr...as drygt med stora bröst, vissa lägger ut 150 kr på bh medans jag måste lägga ner minst 300 och då är det billigt :o shit, man borde bli sponsrad eller något? haha.
Wellwell, får se hur den jakten gå imorgon då, vet redan ungefär vilka jag ska ha :) nu ska jag ta och göra mig lite käk och sen vänta på att Lisa kommer hem ifrån stan så kanske de blir att umgås lite senare!Söndag, tråkigaste dagen;

Japp, då var det söndag igen då. Idag har jag ingen aning om vad man ska göra, lämna blommor på mormor minneslund för hon fyller år idag, grattis <3 och den ingen aning. får se om mannen kommer hem i tid så man får träffa honom lite, annars får de blir en annan dag. Har 16 månader idag, länge?! känns inte som de, tiden går för fort när man har roligt med någon. igår blev det en lugn dag, gick upp till Lisa och satt vid poolen, gick hem och gjorde mat sen kom Lisa och vi satt och glodde på film och prata lite. Är så sjukt taggad för nästa helg, blir krogen då för äntligen har jag pengar! måste in i stan i veckan och köpa smink också. får väl se om någon är söt och följer med mig någon dag =) hoppas bara på att mannen kommer hem idag, saknar den skitstöveln! haha, wellwell. ska gå och göra mig lite frukost och ta en dusch.icanseeu

Wooop, skön kväll!;

Idag har dagen varit nice, käkat henna hos Thua, mycket trevligt. Duckit lite, sett på när treorna spelat fotboll men blev inte kvar länge för dom satans jävla myggen!! omg, jag dör.. sen blev de lite mer dricka hos thua träffa några roliga prickar, massa trevligt! kom hem för en stund sen, så sitter här och kollar på en kamera, ska nämligen köpa en ny nu till sommaren. någon som vet vilken märkte som är bäst?!
snälla, någon som kan kameror, kan någon säga mig om canon,samsung,kodak eller sony bäst? vilket tycker ni? behöver stooor hjälp. helst en över 10 mgpix :)
jag dööör så svårt det är att bestämma sig. men nu ska jag gå och göra mig en fet jävla hamburgare! sleep tight fuckers ;)ganska så söt utan massa smink i ansiktet ;)

Glad tjej;

Sitter hemma hos pojken just nu, fast han gick typ ner och skulle skära en bit av något som jag inte fick veta, hihi hemligt? Snart ska vi se på Kiss-Ass han tyckte den va skit bra så hoppas den är de också :) fick reda på mitt nationella idag i matte, gick de bra? vänta.....nej! 5 poäng..måste skrapa ihop 15 poäng på fredag för att bli godkänd i matte, omg hur ska detta gå? hoppas på det bästa iaf. matte har aldrig varit min starka grejj, blää. någon som vill byta hjärna till på fredag som är grymt bra i matte? =)

Return the favor;

Woho, härligt väder idag eller?! Hur skönt som helst. Var hemma ifrån min praktik idag (a) blev lite för mycket i helgen, känner mig så jävla gammal, klarar ingenting längre? Omg..nejnej men så är man ledig imorgon också så det känns kanon. Hoppas på lika fint väder imorgon, måste pressa lite här!


RSS 2.0